петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Obaveštenje poslodavcima na teritoriji Opštine Negotin

Obaveštenje poslodavcima na teritoriji Opštine Negotin

Na osnovu Uredbe o merama za vreme vanrednog stanja: 31/2020-3, 36/2020-3, 38/2020-3, 39/2020-3, obaveštavaju se poslodavci da Opštini Negotin mogu podneti zahtev za potrebama zaposlenih za organizovanje posebno formiranih linija prigradskog prevoza koji se isključivo obavlja radi realizacije radnih zadataka zaposlenih navodeći: naziv poslodavca, broj lica, vreme prevoza/učestalost, odredište prevoza.
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrstrukture dozvolu za obavljanje prevoza izdaje na obrazložen i opravdan zahtev isključivo radi prevoza prioritetnog medicinskog i nemedicinskog osoblja, koje je zaposleno u zdravstvenim ustanovama, zaposlenih u komunalnim službama, čije funkcionisanje je neophodno i nije moguće obavljati od kuće, kao i zaposlenih za obavljanje svih drugih poslova, koji su u funkciji obezbeđivanja zdravlja i bezbednosti građana RS.

Preporuka: poslodavci bi trebalo zaposlenima koji su do uvođenje mera za vreme vanrednog stanja koristili druge oblike prevoza (taksi prevoz, prevoz sopstvenim vozilima, prevoz koji je poslodavac organizovao za potrebe svojih zaposlenih) preporuče da ne koristi prigradski prevoz.

Zahtevi se podnose preko mejl adrese:
prigradskiprevoz@negotin.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts