четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Obaveštenje Gradske uprave Zaječar o radu sa strankama

Obaveštenje Gradske uprave Zaječar o radu sa strankama

Načelnik Gradske uprave grada Zaječara obaveštava javnost da se obustavlja rad sa strankama putem neposrednog kontakta (šalter i sl.) u svim unutrašnjim organizacionim jedinicama – odeljenjima Gradske uprave grada Zaječara.

Ovo obaveštenje je doneto na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja, Uredbe o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja, Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, o merama u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19, Zaključka Vlade Republike Srbije, Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave i Uputstva Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave,

Nastavak obavljanja poslova iz nadležnosti Gradske uprave grada Zaječara vršiće se putem pisane, elektronske pošte ili telefonskim putem.

Svoje zahteve građani mogu da podnose putem elektronske pošte: salter@zajecar.info za ostale informacije građani mogu pozvati broj telefona 019/444-600.

Ovakav način rada Gradske uprave grada Zaječara sprovodiće se do dana prestanka vanrednog stanja.

Izvor: zajecar.info

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts