четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
TOGZ na 42. Sajmu turizma u Beogradu

TOGZ na 42. Sajmu turizma u Beogradu

42. Sajam turizma u Beogradu, koji će biti održan od 20. do 23. februara 2020. godine ugostiće izlagače iz 50 zemalja sveta. Među izlagačima naćiće se i Turističke organizacije iz istočne Srbije, poput TOGZ-a.

Turistička organizacija grada Zaječara biće i ove godine deo najvećeg i najznačajnijeg turističkog događaja u regionu, 42. međunarodnog sajma turizma koji će u Beogradu biti održan od 20. do 23. februara. Kako je istakla direktorka TO organizacije grada Zaječara, biće ovo jedinstvena prilika da se na reprezentativan način predstavi turistička ponuda grada na Timoku. Poseta sajmu turizma u Beogradu doprineće i afirmaciji brojnih manifestacija poput 54. zaječarske Gitarijade. Turistička organizacija je pripremila bogat promotivni materijal kao i suvenire sa motivima grada.

Beogradski Sajam turizma već više od četiri decenije čuva tradiciju i ispunjava svetske standarde poslovanja, gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posetiocima. Ovaj događaj slovi za najveću turističku manifestaciju u jugoistočnoj Evropi, a organizatori očekuju blizu 900 izlagača, 650 domaćih i 250 inostranih.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts