петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Sutra 35. sednica Skupštine grada

Sutra 35. sednica Skupštine grada

U Zaječaru će, u četvrtak 13. februara, biti održana 35. sednica Skupštine grada. Na dnevnom redu sednice je potvrđivanje mandata odborniku Skupštine grada Zaječara, a ovoj odluci prethodiće izbor članova Verifikacionog odbora, kao i razmatranje Izveštaja Gradske izborne komisije grada Zaječara o dodeli mandata po prestanku mandata odborniku Skupštine grada Zaječara pre isteka vremena na koje je izabran.
Odbornici će odlučivati i o raspuštanju Saveta Mesne zajednice Vratarnica i imenovanju poverenika grada Zaječara, radi obavljanja neodložnih poslova te mesne zajednice, do konstituisanja Saveta. Predlog Rešenja o imenovanju predsednika, članova i sekretara Komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica i njihovih zamenika, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Drugostepene komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica, takođe će se naći na dnevnom redu sutrašnje sednice. Pred gradskom skupštinom naćiće se i Rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts