петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Seminar „Individualni obrazovni plan – korak u praksi” u ŠOSO“Jelena Majstorović“ Zaječar

Seminar „Individualni obrazovni plan – korak u praksi” u ŠOSO“Jelena Majstorović“ Zaječar

U okviru stručnog usavršavanja nastavnika u ŠOSO“Jelena Majstorović“ Zaječar,  održava s jednodnevni seminar u dva termina: „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“.
Na seminaru je prisutno 60 nastavnika iz Zaječara koji rade sa decom/učenicima kojima je potrebna dodatna obrazovna podrška.

  Program nosi 8 sati stručnog usavršavanja, razvija kompetenciju za podršku razvoju ličnosti deteta i učenika (K3), a prioritetna oblast (P2) – Metodika rada sa decom/učenicima kojima je potrebna dodatna obrazovna podrška (rad sa decom iz osetljivih grupa, decom sa smetnjama u razvoju, migrantima…)

Seminar „Individualni obrazovni plan – korak u praksi” pruža nastavnicima i saradnicima da, kroz individualni i grupni rad sa i bez mentora, steknu i usavrše praktične veštine za izradu i primenu IOP-a. Najveći deo vremena na seminaru je posvećen praktičnom radu, a nastavnici dobijaju obilje materijala i vodiča-preporuka za svakodnevnu praksu. Organizator seminara je Resursni centar „Znanje” iz Beograda,

Seminar „Individualni obrazovni plan – korak u praksi” je akreditovan program od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstva prosvete Republike Srbije. Prema rečima direktorke ŠOSO“Jelena Majstorović“ Zaječar pozivu su se odazvali nastavnici i saradnici sa teritorije grada zaječara, njih šezdesetoro.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts