петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
OK Zaječar regionalni prvak

OK Zaječar regionalni prvak

U poslednjem osmom kolu regionalne lige za kadetkinje, kadetska ekipa OK Zaječar pobedila je ekipu iz Bora rezultatom 3:0. Utakmica je odigrana u utorak uveče u fiskulturnoj sali OŠ Ljubica Radosavljević Nada u Zaječaru.

Kadetska ekipa OK Zaječara je pobedom nad odbojkašicama iz OK Viner iz Bora već obezbedila titulu regionalnog prvaka pre poslednjeg kola. Poslednja utakmica u kojoj su zaječarke opet bile bolje od vršnjakinja iz Bora, i pobedile maksimalnim rezultatom 3:0, potvrdila je da su zasluženo zauzele pobednički tron.

Petra Stoiljković odbojkašica OK Zaječar ponosna je napostignute rezultate, ona ističe da su uspesi ostvareni zahvaljujući kompletnom timu u kojem svi igraju kao jedan.

 Zaječarke su zaključile sjajnu sezonu i i zauzele prvo mesto. Inače utakmica poslednjeg kola, koju su odigrale protiv OK Bora bila je revijalnog karaktera, jer Zaječarke imaju nedostižnu prednost na tabeli

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts