среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Zanimljiv špijunski ranac zaječarskih osnovaca osvojio 2. mesto na takmičenju (VIDEO)

Zanimljiv špijunski ranac zaječarskih osnovaca osvojio 2. mesto na takmičenju (VIDEO)

Svakom malom špijunu neophodne su naočare kojima će posmatrati drugo odeljenje i na taj način biti korak ispred njih na svakom testu. Tako barem kažeLena Stojanović učenica IV3 razreda Osnove škole Ljuba Nešić koji je sa svojim drugarima iz odeljenja osmislia nekoliko korisnih spravica povodom premijere animiranog filma „Prerušeni špijuni“ i tako su zajedno osvojili drugo mesto na nagradnom konkursu.

Ovi kreativni đaci razmišljali su o tome šta je neophodno jednom prerušenom špijunu koji ima manjih poteškoća u školi, te su napravili ranac sa mnogo korisnih predmeta. Osim za špijuniranje neke od spravica mogu se koristiti kada ponestane ideja ili da putuju kroz vreme ne bi li ispravili svoje ocene.

Drugo mesto učenici OŠ Ljuba Nešić dele sa vršnjacima iz Osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj u Novom Kneževcu.             

Osim što su odlični na časovima, ovi učenici raduju se predstojećim konkursima na kojima mogu da izraze svoju kreativnost. Oni uživaju u grupnom radu gde zajedničku ideju prati niz pojedinačnih predloga i umeća, rekla je učiteljica.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts