петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Kompanija Tekijanka darovala prvorođene bebe u 2020. godini u Negotinu

Kompanija Tekijanka darovala prvorođene bebe u 2020. godini u Negotinu

Kompanija Tekijanka je i ove godine darovala prvorođene bebe u 2020. godini u svim opštinama i gradovima gde imaju poslovnice. Nakon Zaječara i Bora, darovi su uručeni i novorođenim bebama u Negotinu.

Tekijanka ove godine proslavlja svoj 30. rođendan a novu godinu ova porodična kompanija započela je darivanjem 8 božićnih česnica i zlatnika u njima. Opštinama i gradovima u istočnoj Srbiji u kojima se godinama u nazad lomi česnica, ove godine su se pridružile i MZ Donji Milanovac i Tekija. Praznično darivanje je po tradiciji nastavljeno i u porodilištima u ovom delu Srbije.

Negotin je je u prvih 8 dana 2020. godine postao bogatiji za tri nova sugrađana. Majke su na svet donele dva dečaka i jednu curicu.

Prvorođena beba u ovoj godini dobila je od kompanije Tekijanka vrednosnu čestitku u iznosu od 30.000 dinara, dok ju svo troje mališana dobilo pakete neophodnih stvari za negu deteta u prvim danima života. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts