четвртак, 6 августа, 2020

20 godina sa vama
U okviru 57. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije sajamskim ključem za kompletnu promociju proizvodnog programa nagrađena je kompanija ‘’Matis’’ iz Ivanjice

U okviru 57. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije sajamskim ključem za kompletnu promociju proizvodnog programa nagrađena je kompanija ‘’Matis’’ iz Ivanjice

U okviru 57. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije dodeljena su prestižna priznanja najuspešnijim kompanijama. Sajamskim ključem za kompletnu promociju proizvodnog programa nagrađena je kompanija ‘’Matis’’ iz Ivanjice.
Ovo je još jedno u nizu priznanja koje je za kvalitet, inovativnost i uspešnost u poslovanju ponela ivanjička kompanija ‘’Matis’’. Prvi Sajamski ključ ‘’Matis’’ je dobio 2015. godine, zatim slede 2017., 2018. i 2019. godina.
Ove godine konkurencija je bila izuzetno jaka a o dobitnicima je odlučivao internacionalni stručni žiri, kojim je predsedavala Francesca De Ponti, a članovi su bili: Branko Nikolić, Marko Sousa Santos, Gorazd Malačić i Tanja Jović.
“Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, budu uneti principi kojima se kompanija rukovodi od samih početaka. Kvalitet, dizajn i pristupačnost
prepoznati su od strane velikog broja kupaca. Sa vizijom regionalnog lidera u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 27 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan putem sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde postoje 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts