субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana 118. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Održana 118. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Većnici su usvojili nacrt Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2020. godinu, kao i nacrt Odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti, na osnovu kojih je za 2019. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni. Usvojen je i nacrt Odluke o konverziji potraživanja grada Zaječara u udeo grada Zaječara u kapitalu Akcionarskog društva „IКARBUS“ Fabrika autobusa i specijalizovanih vozila Beograd, nacrt Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Sportsko poslovnim centrom „Timok“ DOO Zaječar -u likvidaciji i nacrt Rešenja o razrešenju direktora Centra za Socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru. Gradski većnici su usvojili i nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Ekonomsko -trgovinske škole u Zaječaru.

Usvojen je i predlog zaključka o stavljanju van snage zaključka o privremenoj obustavi isplate dodatnih oblika zaštite porodilja Gradskog veća grada Zaječara od 16.10.2014. godine.

Izvor: zajecar.info

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts