уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Ministar policije dr Nebojša Stefanović obilazi i policijske stanice u Zaječarskom okrugu

Zaječar: Ministar policije dr Nebojša Stefanović obilazi i policijske stanice u Zaječarskom okrugu

Nakon posete Borskom okrugu, Ministar unutrašnjih poslova Srbije i potpredsednik Vlade dr Nebojša Stefanović obilazi i policijske stanice u Zaječarskom okrugu. U okviru ovih poseta predviđeni su razgovori sa policijskim službenicima o uslovima u kojima rade, problemima sa kojima se susreću u radu, ali i o njihovoj viziji u vezi bućnosti MUP-a. Ovu seriju sastanaka Ministar je započeo u Zaječaru. Nakon sastanka ministar je istakao da je da je stopa kriminaliteta smanjena za oko 11%, što je kako kaže, dobar rezultat.

Broj stradale dece u zonama škole je znatno manji u poslednje tri godine u odnosu na raniji period, prema rečima Ministra policije pored toga što policijski službenici saobraćajne policije dobro rade svoj posao kroz niz edukacija i predavanja u školama, potrebno je i da roditelji obrate pažnju na svoje ponašanje u saobraćaju, pogotovu kada prevoze decu u svojim vozilima i tako daju svojoj deci dobar primer, podvukao je ministar.

Pored novih uniforma, vozila i modernije opreme, u narednom periodu će u PU Zaječaru biti zaposleno 10 novih službenika, a do kraja godine predstoji i povećanje plata policijskim službenicima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts