petak, 21 februara, 2020

20 godina sa vama
Negotin: U Negotinu je održana početna pres-konferencija projekta „Mladi u Turističkoj Industriji“

Negotin: U Negotinu je održana početna pres-konferencija projekta „Mladi u Turističkoj Industriji“

U Negotinu je održana početna pres-konferencija projekta „Mladi u Turističkoj Industriji“, vrednost projekta je 210 hiljada evra, od toga je učešće opštine Negotin deset posto.

Cilj ove konferencije bio je da se akteri na projektu upoznaju sa planiranim projektnim aktivnostima, kako bi učestvovali u podizanju svesti o značaju zapošljavanja mladih u turističkoj industriji.

“Mladim u Srbiji koji nemaju završene fakultete, a žele da započnu posao u Turističkoj Industriji, aktivnosti koje će biti organizovane u okviru ovog projekta mogle bi itekako da pomognu”, kaže Nenad Tomić trening kordinator na projektu.

Ova aktivnost je deo projekta “Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”, vrednog 4.7 miliona evra, koji finansira EU (IPA 2014) a kofinansira Vlada Republike Srbije. Evropska unija i Vlada Republike Srbije su bespovratno dodelili 24 granta, koji će se realizovati u više od 35 gradova i opština u Srbiji do kraja 2021.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts