четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Održana 92. sednica Gradskog veća u Zaječaru (VIDEO)

Održana 92. sednica Gradskog veća u Zaječaru (VIDEO)

Na 92. sednici Gradskog veća u Zaječaru doneta je odluka o određivanju dana održavanja vašara, trajanju, rasporedu prodajnih mesta, postupku izdavanja, postavljanja i uklanjanja tezgi sa vašarišta.

Većnici su usvojili Izveštaj o radu i Izveštaj o finansijskom poslovanju Istorijskog arhiva „Timočka Krajina“ za 2018. godinu i Plan i program rada, kao i Finansijski plan za 2019. godinu. Takođe je usvojeno Rešenje o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara za 2019. godinu.

Odlukom o načinu korišćenja javne graže u ulici Bulevar dr Zorana Đinđića utvrđeno je da se parking mesto može koristiti bez naknade kontinuirano u trajanju do 48 sati. U slučaju prekoračenja vremenskog ograničenja korisnik je dužan da plati kaznu u iznosu od 2000 dinara po danu prekoračenja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts