петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Aleksandar Vučić uskoro u poseti Zaječaru? (VIDEO)

Aleksandar Vučić uskoro u poseti Zaječaru? (VIDEO)

Predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić istakao je da se tokom sastanka Okružnog odbora ove stranke za zaječarski okrug i Gradskog odbora u Zaječaru govorilo o planovima i nizu aktivnosti kojima će se afirmisati politika te stranke. Saslušani su predlozi članova te će se u narednom periodu raditi u smeru ostvarenja toga, a ovom prilikom dogovoreno je da se sledeći sastanak održi za oko mesec dana kako bi se kroz izveštaje pratila realizacija dogovorenih aktivnosti.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Boško Ničić ocenio je ovaj sastanak konstruktivnim i dobrim, a prema njegovim rečima prisustvovalo je oko 90% članova Gradskog odbora.

Na sastanku rečeno je da ovaj period treba pamtiti kao godine prosperiteta.Osim predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i članova  i predsednika Gradskog odbora u Zaječaru, sastanku su prisustvovali predsednici opštinskih odbora Zaječarskog okruga. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts