петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Jeremić i Lutovac govorili na 12. protestu #1od5miliona u Zaječaru (VIDEO)

Jeremić i Lutovac govorili na 12. protestu #1od5miliona u Zaječaru (VIDEO)

Pesmom Borisa Mitrovića „Srbijo probudi se“ počeo je 12. protest  #1od5miliona u Zaječaru, nakon čega se građanima obratio Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke.

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke prilikom svog obraćanja istakao je kako mu je velika čast što stoji pred spomenikom Nikole Pašića. On je rekao da se na ovim protestima, već mesecima unazad, građani okupljaju jer žele pravo da žive normalno, da imaju pravo da zarađuju, da imaju normalne škole, bolnice i televizije, žele dostojanstvo.

Okupljeni građani šetali su ulicama Zaječara, a na zgradama Gradske uprave i bivšeg Komiteta, gde se sada nalaze prostorije Gradskog odbora Srpske napredne stranke, lepili su nalepnice za koje su organizatori rekli da sadrže lažna obećanja lokalnih vlastodržaca od 2004. godine do danas. Tokom lepljenja štampanih nalepnica komunalna policija je snimala prisutne.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts