субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Poznati glumac Desimir Stanojević oduševljen uslugama Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“ (VIDEO)

Poznati glumac Desimir Stanojević oduševljen uslugama Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“ (VIDEO)

Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju „Gamzigrad“ osim bolesnika na lečenju posećuju i ljudi koji žele da preventivno učine nešto dobro za svoje zdravlje. U okviru ove institucije postoji odeljenje za terapijski i rehabilitacioni tretman koji obuhvata hidroterapiju, termoterapiju, kinezi terapiju, radnu terapiju, vakum terapiju, terapiju hiperbaričnom oksigenacijom i druge. Poznati glumac i režiser Desimir Stanojević zbog poslovnih obaveza i novih pozorišnih projekata boravio je nedelju dana u Gamzigradskoj Banji gde je imao priliku da koristi usluge Specijalne bolnice za rehabilitaciju.

Pored brojnih usluga koje je koristio u ovoj banji Desimiru su neki tretmani bili posebno zanimljivi.

Terapija hiperbaričnom oksigenacijom je posebno zainteresovala ovog glumca. Kako je doktor Kostić rekao, prednost ove terapije je što je Ministarstvo zdravlja osnivač, te je 10 postelja registrovano za primenu pa pacijenti iz cele Srbije mogu da dođu na uput lekarske komisije. Terapija traje sat vremena i u zavisnosti od dijagnoze preporučeno je da se ponovi više puta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts