четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićeveć posetio Negotin (VIDEO)

Pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićeveć posetio Negotin (VIDEO)

Na radnom sastanaku kome su prisustvovali pomoćnik ministra zadužen za ruralni razvoj Aleksandar Bogićević, predstavnici opština Negotin, Bor, Majdanpek i Kladovo i predstavnici strukovnih udruženja poljoprivrednika bilo je reči o razvijanju bolje saradnje između Ministarstva poljoprivrede, lokalnih samouprava i poljoprivredno stručnih službi.

Kako Dragan Radosavljević, većnik zadužen za poljoprivredu kaže, veliki je značaj posete pomoćnika ministra poljoprivrede jer se na taj način najbolje čuje mišljenje proizvođača i udruženja. Takođe je istaknuto da je opština Negotin za 2019. godinu izdvojila 42 miliona dinara za razvoj poljoprivrede.

Na ovom radnom sastanku čuli su se podaci da je ranije u negotinskom kraju bilo zasađeno oko 1.500 hektara vinove loze, sada je preko 300 hektara ali će se uz saradnju Ministarstva, lokalnih samouprava i stručnih službi raditi na povećanju zasađene površine.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts