четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar je dočekao novu godinu uz vatromet i Natašu Bekvalac

Zaječar je dočekao novu godinu uz vatromet i Natašu Bekvalac

Veliki broj Zaječaraca, ali i turista iz Bugarske i Rumunije, dočekali su Novu godinu na Trgu oslobođenja. Veče je počelo uz nastup Pinkove zvezdice Milice Ilić i trubače, nakon čega je na scenu izašla Nataša Bekvalac sa kojom su prisutni pevali njene hitove. I ove godine za sve posetioce obezbeđena je besplatna hrana i piće tokom dočeka na Skveru. Veličanstveni vatromet označio je kraj stare i početak Nove godine, a gradonačelnik Zaječara Boško Ničić svojim sugrađanima čestitao je i poželeo zdravlja, sreće i ljubavi u narednoj godini.

Nakon dočeka na trgu gradonačelnik je sa svojim saradnicima obišao granični prelaz Vrška Čuka, gde je razgovarao sa zaposlenima, i urgentno odeljenje Zdravstvenog centra. 1. januara  oko 6 sati i 30 minuta rodio se Lazar, prva beba u 2019. godini koja je na dar od grada dobila zlatnik, a u 10 i 30 rođen je i Luka. Porodilište su obišli zamenica gradonačelnika Marina MIlić i pomoćnik gradonačelnika Milan Stanković.

Zvanična statistika govori da je u 2018. godini u Zaječaru rođeno 312 beba, što je za 37 manje nego u 2017. godini.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts