среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama

„Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“ u Narodnom pozorištu Timočke Krajine „Zoran Radmilović“

Premijera dečje predstave „Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“ , u režiji Nataše Petrović, zakazana je za petak 21.12.2018. godine u 19:00 sati u Narodnom pozorištu Timočke Krajine „Zoran Radmilović“.
Igraju glumci zaječarskog Pozorišta: Irena Stanković,Sanja Nedeljković, Gabrijel Bećarević i Vladimir Milošević, kao i deca iz dramske radionice Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“: Minja Jovanović, Danica Vasiljević, Marija Dimitrijević, Ksenija Bubanja , Marta Branković i Аleksandar Radulović. Deca s nestrpljenjem očekuju dolazak Nove godine i Deda Mraza. Međutim, stara godina se opire tome i zarobi Novu godinu. Deca pozivaju čarobnicu Lili da im pomogne. Kako čarobnica Lili ima supermoći ona uspeva da izbavi Novu godinu i prokrči put njoj i Deda Mrazu da stignu do nestrpljivih mališana.
Ulepšajte veče najmlađima i pogledajte našu novogodišnju bajku !

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts