понедељак, 6 априла, 2020

20 godina sa vama
Zdravstveni centar Zaječar dobio je novo sanitetsko vozilo

Zdravstveni centar Zaječar dobio je novo sanitetsko vozilo

Vozni park Zdravstvenog centra Zaječar bogatiji je za još jedno, potpuno opremljeno sanitetsko vozilo.

„Juče smo dobili sanitetsko vozilo potpuno opremljeno EKG-om, defibrilatorom, respiratorom itd. Vrednost vozila je oko 5 i po miliona dinara i dobili smo ga od Ministarstva pravde, odnosno Oportuniteta, a posredstvom Ministarstva zdravlja“, rekao je dr Miroslav Stojanović, v.d. direktora Zdravstvenog centra Zaječar.

Prema Stojanovićevim rečima ovim je potpuno pokriven prevoz bolesnika Zdravstvenog centra Zaječar: „Služba za sanitetski prevoz ima 5 saniteta ovog tipa, plus služba Hitne pomoći ima 3, ako se ne varam, a tu su i ova starija vozila za lokalni prevoz bolesnika od kuće do bolnice i obrnuto. Mislim da smo sada, što se tiče prevoza bolesnika potpuno pokriveni.“

U 2018. do sada je uloženo oko 70 miliona dinara u opremu Zdravstvenog centra, a očekuju se još neke investicije do kraja godine.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts