петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Vredno se radi na uređenju Zaječara i okoline

Vredno se radi na uređenju Zaječara i okoline

Topli septembarski dani idu na ruku radnicima Javno komunalnog preduzeća Timok održavanje koji ovih dana vredno rade na sređivanju Zaječara i okoline. Preko konkursa za javne radove zapošljeno je još oko 60 radnika, što je dovoljno za potrebe održavanja, ocenio je vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Vice Lalić.

„Radovi na uređenju zelenila izvode se na više mesta, što na teritoriji parka šume Kraljevica, ali i na drugim lokacijama u gradu. Takođe se odvijaju radovi na prostoru Popove plaže. Putem privremenih i povremenih poslova, a u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, dobili smo radnike i mogu reći da sada već imamo zadovoljavajuće kapacitete radne snage“, rekao je v.d. direktora Javno komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ Vice Lalić.

Tokom godine rađeno je na obezbeđivanju opreme. „Nabavili smo trimere, testere i ostali alat koji je neophodan za rad“, dodao je Lalić. Trenutno se radi na održavanju jaruge na Kraljevici i Vanjinom jazu. Zbog obima posla na Vanjinom jazu radovi će trajati nešto duže.

„Kada pričamo o javnoj rasveti naši radnici su bili veoma vredni i neretno rade čak i vikendom, jer grad poseduje samo jednu korpu za održavanje javne rasvete, pa je gotovo nemoguće da se u pet radnih dana održava rasveta u gradu i svim selima zaječarskog okruga. Prethodnih dana radili smo na sanaciji javne rasvete u selima Metriš, Klenovac, Tabakovac, Brusnik i Čokonjar“, rekao je Vice Lalić.

U planu Javno komunalnog preduzeća Timok održavanje jeste da se i narednih dana nastavi sa održavanjem rasvete u ostalim okolnim selima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts