субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Koncertom Dragice Radosavljević Cakane obeležena slava grada Zaječara

Koncertom Dragice Radosavljević Cakane obeležena slava grada Zaječara

U okviru obeležavanja slave grada Zaječarskim trgom čuli su se zvuci pesama Oj Kosovo, Kosovo, Jovano, Jovanke, Oj golube i mnogih drugih u izvođenju Dragice Radosavljević Cakane dok je brojna publika pevala sa njom. Prvi redovi bili su rezervisani za mlađu publiku koja je čekala koncerte Lene Stamenković i Igora Gmitrovića, a ovoj manifestaciji prisustvovao je i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

“Večerašnjim koncertom povodom gradske slave Male Gospojine završavamo proslavu slave crkve i grada. Nadam se da su građani zadovoljni bogatim programom koji je priređen u prethodna dva dana. Organizovali smo litiju, takmičenje Izađi mi na teglu, fudbalski turnir na Popovoj Plaži, a na kraju ovim koncertom naših dvoje mladih estradnih umetnika, male Lene i Igora Gmitrovića, ali i jedne od naših najboljih pevačica u Srbiji, a to je Dragica Radosavljević Cakana sa etno grupom Šara. Mislim da je sve, zaista, dostojno slave koju naš grad obeležava svake godine”, rekao je Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara.

Pred punim zaječarskim trgom uz muziku, igru i veselje obeležena je gradska slava Mala Gospojina, a veliki koncert je trajao do kasnih večernjih časova.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts