петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Kasne radovi na renoviranju OŠ Ljubica Radosavljević Nada

Kasne radovi na renoviranju OŠ Ljubica Radosavljević Nada

Sa radovima na kompletnom renoviranju Osnovne škole Ljubica Radosavljević Nada počelo je marta 2018. godine, a planirano je da se završi do septembra iste godine. Do sada je urađeno dosta na rekonstrukciji škole, ali, po svemu sudeći, radovi usled nepredviđenih okolnosti kasne.

„Radovi su išli jako dobrim tempom, međutim sada smo malo zastali. Nama je sada cilj da se osposobi jedan deo škole da ne bismo decu nižih razreda selili. Ostalo je 15ak dana da to završi kako bi deca od predškolskog do 4. razreda pohađala ovde školu u startu u dve smene“, rekao je Novica Dimitrijević, direktor Osnovne škole Ljubica Radosavljević Nada. 

Učenici viših razreda školsku 2018/2019. godinu dočekaće u nekoj od srednjih škola, a predavanja će biti organizovana u popodnevnim terminima, rekao je Dimitrijević.

„Ovo mnogo znači deci, jer smo dosta muka imali sa grejanjem. Stolarija je propala načisto, nijedan prozor nije mogao da se zatvori kako treba, duvao je vetar na sve strane. Radijatore po hodnicima gotovo i da nismo imali, a sada su postavljeni na svakih 3 metara. Naši učenici više neće imati ovakav problem zimi“, rekao je Dimitrijević.

Do sada je završeno oko 40 posto unutrašnjosi učionica, dok u sportskoj sali nije mnogo urađeno. Prema rečima direktora škole teško je prognozirati kada će radovi biti završeni, ali se očekuje da će svi đaci dočekati drugo polugođe u kompletno sređenoj školi.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts