петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Uskoro nove master studije na Fakultetu za menadžment

Uskoro nove master studije na Fakultetu za menadžment

Fakultet za menadžment Zaječar je institucija koja radi prema programu Megatrend Univerziteta koja na nivou osnovnih akademskih i strukovnih studija školuje kadrove iz oblasti ekonomije, menadžmenta i biznisa. Prema rečima profesora doktora Slobodana Stamenkovića, prorektora za razvoj i poslovne akreditacije Megatrend Univerziteta, ovaj fakultet ima prednost, u odnosu na ostale, da u potpunosti realizuje zacrtanu politiku kvaliteta Univerziteta, a u planu je da se funkcionisanje unapredi akreditacijom novih programa master studija iz oblasti ekonomije i informacionih tehnologija.

“Razvijamo novi strukovni program i to master studija, što bi trebalo da za celo ovo područje Istočne Srbije iznedri nove stručnjake koji su sposobni da ekonomski razmišljaju a da informatički apsolutno to i održe. Akademske studije su zastupljene u istom nivou, one su izvanredno organizovane i naš fakultet sve akdreditovane programe sprovodi i na nivou master studija, a posebno smo ponosni na nivo doktorskih studija koje ovaj fakultet veoma kvalitetno realizuje”, rekao je prof. dr Slobodan Stamenković, prorektor za razvoj i poslovne akreditacije Megatrend Univerziteta.

Ovaj fakultet svojim studentima omogućava, osim savremenih i akdreditovanih studijskih programa, predavanja eminentnih profesora sa domaćih i inostranih visokoškolskih institucija, međunarodnu obrazovnu i naučno-istraživačku saradnju, ali i savremeno opremljen amfiteatar, računarsku laboratoriju i kabinete.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts