четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Popova plaža u Zaječaru zablistaće ovih dana novim sjajem

Zaječar: Popova plaža u Zaječaru zablistaće ovih dana novim sjajem

Atraktivno kupalište Popova plaža u Zaječaru zablistaće ovih dana novim sjajem, ističe Vice Lalić direktor JP „Timok održavanje“. Ovo preduzeće je u proteklom periodu angažovano da ovo dragoceno kupalište za lokalno stanovništvo propisno uredi za nastupajuću sezonu.

Radnici JP „Timok održavanje“ redovno  kose travu i održavaju zelene površine,  sistem za zalivanje je ponovo u funkciji, što dodatno olakšava posao oko negovanja zelinila i cveća. Nakon uređenja peščanog dela Plaže biće namešteni i suncobrani kako bi posetioci uživali u svim privilegijama koje jedno ovakvo mesto može da ponudi.

U ovom delu grada je sređena i kompletna ulična rasveta, kako bi ovaj prostor bio funkcionalan i u večernjim satima.

Lalić kaže da je najveća pohvala i nagrada za njihov rad, slika koja je prisutna kada se u popodnevnim satima neko prošeta Popovom plažom. “ Veliki broj dece, njihovih roditelja i brojnih rekreativaca, dovoljno govori o tome šta ovaj prostor znači zaječarcima“, kaže Lalić i dodaje da ne treba zanemariti i podatak da je Popova plaža gotovo uvek bitna destinacija brojnih ekskurzija koje dolaze u Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts