четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Predstavljen novi pozorišni komad „BIZARNO“

Zaječar: Predstavljen novi pozorišni komad „BIZARNO“

Na konferenciji za novinare koja je danas održana u zaječarskom teatru predstavljen je novi pozorišni komad pod nazivom „BIZARNO“. Režiser
Željko Hubač istakao je da je reč o predstavi koja je pisana kao refleksija na život u Srbiji 90-tih godina prošlog veka.

Miloš Đuričić, Miloš i Ana Tanasković, Jelena Rajić i Vujadin Milošević, glumci zaječarskog teatra ovih dana ažurno rade na novoj pozorišnoj predstavi, pod nazivom „BIZARNO“ koju režira Željko Hubač  dramski pisac i direktor Drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Hubaču je ovo 3 režija u profesionalnom pozorištu i sa ponosom ističe da mu je bilo veliko zadovoljstvo da radi sa zaječarskim glumcima.

Komad „BIZARNO“ do sada je najigraniji Hubačev komad van Srbije. Premijerno je letos izveden u Tokiju u teatru „Vidant vols“.

Zaječarski glumci će u pomenutom komadu igrati više likove, pa će samim tim imati i više prostora da se kao glumci iskažu i nešto novo nauče.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti

Related posts