петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Održana je gradska smotra recitatora „Pesniče grada mog“

Zaječar: Održana je gradska smotra recitatora „Pesniče grada mog“

Na gradskoj smotri recitatora „Pesniče grada mog“ koja je održana u sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru učestvovalo je 28 recitatora iz osnovnih i srednjih škola podeljenih u 3 kategorije. U kategoriji mlađeg uzrasta prvo mesto osvojila je Mila Mladenović, drugo Lenka Jovanović, obe iz OŠ „Desanka Maksimović, a treće Veljko Ljubisavljević , OŠ „Ljubica Radosavljević Nada“. U kategoriji srednjeg uzrasta najbolji je bio Pavle Janković, OŠ „Ljuba Nešić“, drugo mesto osvojila je Danica Vasiljević, a trećeplkasirani je Bogdan Petrović, oboje iz OŠ“Desanka Maksimović“. U kategoriji starijeg uzrasta prvo mesto osvojila je Lea Vitomirović, drugo mesto Sara Rajković i treće mesto Nikola Trajković, takmičari iz Gimnazije u Zaječaru

Tri prvoplasirana takmičara iz svake kategorije dobiće prigodne nagrade i steći pravo učešća na Okružnom takmičenju recitatora, koje će biti održano u Knjaževcu 24. aprila.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts