уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
U toku je prolećno uređivanje Zaječara i zamena ulične rasvete

U toku je prolećno uređivanje Zaječara i zamena ulične rasvete

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ minulih dana ažurno rade na prolećnom uređivanju i sređivanju grada. Zaječarski skver ovih dana dobija potpuno novi izgled, a osim obnovljenog cveća, na Trgu oslobođenja zamenjena je i ulična rasveta.

Prioriteti u obnovi ulične rasvete narednih dana imaće saobraćajnice oko Doma zdravlja i srednjoškolskog centra, a do kraja nedelje biće zamenjena rasveta i u zaječarskim naseljima Ključ i Avnoj, i uređene zelene površine na kompleksu Popova plaža.

V.d. direktora Javno-komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ je najavio da će ulična rasveta biti zamenjena i po selima, ali je apelovao na građane da budu strpljivi, jer rasveta u pojedinim mestima nije menjana godinama, pa će biti potrebno više dana dok posao ne bude završen.

Pored sadnje cveća narednih dana biće pokošena i trava kako na Popovoj plaži, tako i u centralnim i rubnim delovima grada.

Inače, razlog ovog velikog prolećnog sređivanja Zaječara je prema najavama gradonačelnika Boška Ničića dolazak stranih investitora koji će grad na Timoku posetiti tokom Uskršnjih praznika.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts