четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za razvoj poljoprivrede

Zaječar: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za razvoj poljoprivrede

U Zaječaru su  potpisani ugovori o dodeli subvencija za razvoj voćarstva po drugom konkursu u 2017. godini kao i ugovori po konkursu za subvencionisanje kamata na poljoprivredne kredite. Ovom prilikom poljoprivredni proizvođači potpisivaće ugovore sa Gradom Zaječarom na osnovu kojih će im biti isplaćene subvencije.

Svaka pomoć našim zemljoradnicima puno znači, a to se pre svega odnosi na razne podsticaje i subvencije, kako iz republičkog tako i iz opštinskih budžeta. Budžetom grada Zaječara u te svrhe je bilo predviđeno 12 miliona dinara, a po osnovu četiri konkursa biće ukupno isplaćeni 7.200.000 dinara.

Poljoprivrednici sa teritorije opštine Zaječar mogu očekivati novine kada su davanja iz gradske kase u pitanju, a za te namene u 2018. godini predviđeno je 15 miliona dinara.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts