петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Druženje sa Deda Mrazom, u dvorištu Dečijeg centra

Zaječar: Druženje sa Deda Mrazom, u dvorištu Dečijeg centra

“Dečiji centar Zaječar“ organizovao je prednovogodišnje druženje sa Deda Mrazom, u dvorištu Dečijeg centra.U programu su učestvovali mališani iz OŠ “Ljubica Radosavljević Nada“, Udruženje “L-DOWN“, bend “Alhemičari“, Montesori mališani, bubnjari, balerine, horić, “Plesić“ i glumci Dečijeg centra.

Dobra dela i pomoć nejakima su sama po sebi uzvišena, međutim kada dolaze u dane praznika ona imaju posebnu draž, samim tim što čine da se osećaju dobro i oni koji pomoć primaju ali i oni koji pomoć daju. “Dečiji centar Zaječar“ organizovao je prednovogodišnje druženje sa Deda Mrazom, kako bi se prikupile neke sitnice koje su preko potrebne Gordani Jonović koja se stara o šestoro unučadi.

„Ulaznica je bila neki slatkiš, igračka ili nešto od garderobe koja je takođe neophodna Gordani Jonović, koja sama čuva šestoro unučadi, i svaka pomoć im je dobrodošla. Prikupljenu pomoć im odneta odmah nakon završenog programa“.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts