среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
U Borskom selu Zlot otvoren je 25. prodajni objekat u lancu trgovina porodične kompanije Tekijanka

U Borskom selu Zlot otvoren je 25. prodajni objekat u lancu trgovina porodične kompanije Tekijanka

Simboličnim presecanjem crvene trake u prisustvu brojnih meštana, u Borskom selu Zlot otvoren je 25. prodajni objekat u lancu trgovina porodične kompanije Tekijanka. Ovo je inače treći prodajni objekat u Borskoj opštini koji se prostire na 150 m2 prostora i zapošljava 12 radnika. Cilj ove porodične firme je da posluje na teritoriji čitave istočne Srbije, i to će biti prioritet i u sledećoj
godini. “ Briga o kupcima nam je na prvom mestu, zato smo želeli da i meštanima Zlota pružimo sve one povoljnosti i mogućnost da pazare u našim trgovina“, kaže Živojin Bolbotinović vlasnik kompanije Tekijanka. Godina na izmaku je po svemu sudeći bila uspešna za Tekijanku, ali kako nam je Bolbotinović rekao, uvek može bolje i to je ono čime će se zaposleni u ovoj firmi rukovoditi i nadalje.

Andrijana Stojković marketing menadžer u kompaniji Tekijanka isiče da će kupci u Zlotu moći da uživaju u svim pogodnostima na koje su potrošači u ostalim opštinama gde Tekijanka posluje već navikli. Otvaranje ove prodavnice pre svega puno znači meštanima Zlota, koji su zadovoljni kako ponudom, tako i cenama. Darežljivost i briga o društvenoj zajednici nije ni ovoga puta izostala, naime Tekijanka je povodom otvaranja svoje prodavnice, OŠ Petar Radovanović u Zlotu darivala lap top računar. Tekijanka je na svojsten način, upošljavanjem određenog broja ljudi u novim prodavnicama u Zaječaru i Zlotu zaokružila poslovnu godinu. Kako najavljuju nadležni u ovoj firmi, sledeće godine se očekuje otvaranje novih prodavnica u Soko banji, Zaječaru i Boljevcu.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts