петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
„Tekijanka“ otvorila u Zaječaru još jedan maloprodajni objekat, 24. po redu

„Tekijanka“ otvorila u Zaječaru još jedan maloprodajni objekat, 24. po redu

Porodična kompanija Tekijanka otvorila je još jedan maloprodajni objekat, 24. po redu, ovoga puta u Zaječaru. Prodavnica se nalazi u Hajduk Veljkovoj ulici, zauzima oko 120m2 i zapošljava 19 radnika.


Briga o kupcima i humanost na delu, samo su neki od postulata na kojima Tekijanka zasniva svoje poslovanje. Ovu činjenicu potvrđuje i podatak da je povodom otvaranja nove prodavnice, pomenuta porodična kompanija darivala dečije odeljenje zaječarske bolnice kompletima posteljine za svaki ležaj i igračkama za mališane koji se ove leče, poklone su dobile i novorođene bebe u zaječarskom porodilištu. Lekari dr Mirko Nikolić načelnik pedijatrije i dr Dragan Kalinović ginekolog, saglasni su da su Tekijankini pokloni više nego dobrodošli, pogotovo u današnje vreme kada vlada opšta  besparica.

„Ovo je mali objekat, ali mi smo želeli da zaječarcima izađemo u susret i odgovorimo na njihove zahteve kada su usluge Tekijanke u pitanju“, kaže Danijela Caranović PR menadžer u kompaniji Tekijanka.
„Kupci u narednom periodu mogu očekivati sve one pogodnosti na koje su navikli naši potrošači u svim opštinama u istočnoj Srbiji gde poslujemo“, kaže Caranović.

Otvaranjem ove 24. Prodavnice Tekijanka zaokružuje još jednu uspešnu godinu. Kako nadležni u ovoj kompaniji najavljuju, u Zaječaru će naredne godine biti otvoren mnogo veći prodajni objekat na površini od 1000 m2 sa velikim parkingom u naselju Kotlujevac.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts