уторак, 16 априла, 2024

20 godina sa vama
BRAVO ZA OPŠTINU KNJAŽEVAC

BRAVO ZA OPŠTINU KNJAŽEVAC

Stižemo do završetka još jedne, teške, godine. Kako god izgledalo na početku, niko nije znao šta nas čeka. Rekli su svi biće teška godina I bila je. Teško smo se izborili sa svim nedaćama koje je kriza pred nas postavila. Da budemo iskreni, ova kriza I nije više svetska, već naša, domaća, unutrašnja, uzrokovana mnogim greškama iz proteklih godina, kao I greškama sadašnje generacije. Bilo kako bilo red je da se kraj godine dostojanstveno I proslavi. U te svrhe gradovi I opštine u okruženju organizuju prigodne manifestacije shodno svojim mogućnostima I potrebama. U opštini Bor nije se upšte štedelo kad je u pitanju slavlje tako da pored ostalih sadržaja angažman Aleksandre Radović košta1 650 000 dinara,bina za koncert košta 514000, vatromet 653000,duvački orkestar 200000 dinara.
Na trgu u gradu Zaječaru nastupaju Zlatne trube iz Knjaževca, OK bend uz neizbežni vatromet I gle čuda sve to za džabe, pa ako je tako možemo da slavimo cele godine.
Opština Knjaževac je pred novogodišnje praznike objavila radosnu vest a to je da iz Fondacije za povećanje nataliteta daje finansijsku podršku sa svako novorođeno prvo dete 35.000din, za drugo dete 35.000din i 100.000 din za treće dete. Fianasira lečenje steriliteta i lečenje dece. Svaka nezaposlena majka koja rodi treće dete dobija 480.000 dinara pomoći koja se isplaćuje u 24 rate. Umesto novogodišnjih koncerata Opština Knjaževac će sredstva u visini 2.000.000 dinara koja su bila planirana za te namene prebaciti u Fondaciju za povećanje nataliteta kako bi povećali obim aktivnosti i nastavili da ulažemo u ovu najvažniju stvar za naš grad, a to su deca.
NA KRAJU ŠTA REĆI: BRAVO I SVAKA ČAST ZA OPŠTINU KNJAŽEVAC

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts