четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Bor: 4. Memorijal Slobodana Božinovića, danas u 19h

Bor: 4. Memorijal Slobodana Božinovića, danas u 19h

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor” organizuje 4. Memorijal Slobodana Božinovića večeras, u sali bioskopa „Zvezda“. Ova, sada već tradicionalna manifestacija, posvećena je legendarnom virtuozu na harmonici Slobodanu Božinoviću.

Svake godine u programu učestvuju njegovi bivši učenici, sada već priznati umetnici, kao i mnogi poznati instrumentalisti, poštovaoci njegovog dela. Na ovogodišnjem memorijalu učestvuju solo instrumentalisti na harmonici: Joca Miljković, Vasa Mejlanović, Boban Milošević, Boban Martinović i Radoljub Raca Jovanović, dok će od vokalnih solista nastupiti: Žika Cvetković, Katica Aranđelović, Suzana Čovikanović, Danijela Pražić, Vlastimir Žurkić, Jelena Usainović, Boban Janošević i Dragan Nikolić.Sve učesnike Memorijala pratiće orkestar Ljubiše Božinovića.

Početak je zakazan za 19 sati.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts