четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Negotin: U Negotinu je na površini od preko 2000m2 svečano otvorena autobuska stanica“ Nikolić prevoz „

Negotin: U Negotinu je na površini od preko 2000m2 svečano otvorena autobuska stanica“ Nikolić prevoz „

U Negotinu je na površini od preko 2000m2 svečano otvorena autobuska stanica“ Nikolić prevoz “ sa pratećom infrastrukturom. Simboličnom presecanju crvene trake prisustvovale su brojne istaknute ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života ovog dela Srbije i šire.

„Blagoslovi Bože naš  sve one koji će u ovom objektu raditi, i sve putnike koji će odavde putovati“, glasi deo molitve kojom je episkop timočki Ilarion započeo čin  osvećenja novoizgrađene autobuske stanice „Nikolić prevoz“ u Negotinu. Ovaj objekat predstavlja najmodernije zdanje autobuske stanice u ovom delu Srbije. Čete putnika koji već skoro dve decenije ukazuju poverenje kompaniji „Nikolić prevoz“ dovoljan su podstrek i motiv da ova kompanija svoje poslovanje podigne na najviši nivo, sa kojega danas posluje, a sve u službi zadovoljnih korisnika njihovih usluga. Sinboličnu crvenu traku su svečano presekli Bratislav Gašić direktor BIA i Goran Nikolić vlasnik kompanije “ Nikolić prevoz „. Vladika timočki Ilarion dajući svoj blagoslov, rekao je da je uspeh kompanije „Nikolić prevoz“ uslovljen slogom među ljudima, u ovom slučaju između vlasnika pomenute firme i društvene zajednice.

„Ovo je događaj od izuzetne važnosti za Negotin, pored ove velelepne zgrade koja krasi naš grad, veliki broj ljudi je ovde našao i zaposlenje, što je između ostalog i težnja svih nas“, rekao je ovom prilikom Vladimir Veličković predsednik privremenog organa opštine Negotin.

„Najsavremeniji poslovni objekat trenutno u Negotinu uz koji neizostavno ide i besprekorni vozni park označava naš ozbiljan pristup i odgovornost koju imamo prema našim putnicima“, istakao je Goran Nikolić vlasnik pomenute kompanije, zahvaljujući svima koji su se odazvali da prisustvuju ovoj svečanosti.

Gradjevinski radovi su završeni u predviđenom roku, a u narednom periodu predstoji i upošljavanje novih kadrova.

Godina na izmaku može se oceniti kao rekordna, kada je u pitanju broj poutnika koji su koristili usluge „Nikolić prevoza“, tu činjenicu potvrđuje i podatatak da je u ovoj godini otvoreno i više linija kako u domaćem tako i u međunarodnom saobraćaju, ističu nadležni u ovoj kompaniji.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

Related posts