петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Negotin: Započeli su radovi na asflatiranju puta od Mihajlovca ka Kusjaku

Negotin: Započeli su radovi na asflatiranju puta od Mihajlovca ka Kusjaku

Na delu puta od Novog Mihajlovca ka Kusjaku započeli su radovi na presvlačenju asflatom puta od Mihajlovca ka Kusjaku. Vrednost ove investicije iznosi 12 miliona dinara, a održavanje ove deonice spada u nadležnost JP Elektroprivreda Srbije ogranak Đerdap , HE Đerdap 2. Radove su obišli Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin u ostavci i Siniša Matović direktor HE Djerdap 2.

„U Negotinu još uvek traje građevinska sezona, i tako će biti sve dok to vremenski uslovi dozvole“, rekao je predsednik opštine Negotin u ostavci Vladimir Veličković. ističući ogroman zanačaj i benefite koje će meštanima Mihajlovca asfaltiranje ove ulice doneti. Ljubiša Čermuković predsednik saveta MZ Mihajlovac kaže da je ovaj put izuzetno važan kako za meštane, tako i za sve turiste, rekreativce i zaljubljenike u reku Dunav.

Predsednik Veličković je ovom prilikom istakao da će u narednoj godini biti realizovane još dve velike investicije, kompletno će biti uređena plaža na Kusjaku, što će doprineti većoj bezbednosti kupača, inače opština će u narednom periodu raditi na rešavanju imovinsko pravnih odnosa koji se tiču određenih deonica koje bi trebalo da pređu u vlasništvo opštine, kako bi rekonstrukcija, sanacija i održavanje pojedinih puteva moglo da se odvija neometano.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts