среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Dvodnevna manifestacija,  6. Sajam „Zdravo–domaće–prirodno“, 3. Sajam finansiranja i 2. Sajam turizma

Zaječar: Dvodnevna manifestacija, 6. Sajam „Zdravo–domaće–prirodno“, 3. Sajam finansiranja i 2. Sajam turizma

U Zaječaru na platou Grada Zaječara svečano je otvoren 6. Sajam „Zdravo–domaće–prirodno“, 3. Sajam finansiranja i 2. Sajam turizma. Ova dvonevna manifestacija prilika je za širenje tržišta prirodnih proizvoda, povećanje proizvodnje i plasmana, ali i za razmenu znanja i iskustava. Dejan Tošić direktor RPK Zaječarskog i Borskog upravnog okruga istakao je da ova međunarodna manifestacija iz godine u godinu ima sve veći značaj za izlagače u celom regionu

I ovoga puta zabeleženo učešće većeg broja izlagača iz Srbije, zemalјa u okruženju i EU. Inače je za sve njih obezbeđen besplatan izlagački prostor, a za sve posetioce sajma ulaz je besplatan.

U sklopu ovog sajma Crveni krst Zaječar organizovao je i degustaciju mafina koji su se mogli kupiti po simboličnoj ceni. Od prikupljenih novčanih sredstava nastaviće se sa kupovinom sportske opreme deci koja su uključena u sport

U sklopu sajma„Zdravo–domaće–prirodno organizovani su i 3. Sajam finansiranja i 2. Sajam turizma, jedan od najvažnijih cilјeva sajma turizma je predstavlјanje turistističkih potencijala, prirodnih resursa, kulturnog bogatstva i turističkih destinacija sa raznovrsnim sadržajima za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju. Za učesnike i posetioce i ovoga puta je pripremlјen prateći program kroz edukativne seminare, prezentacije kao i degustacije proizvoda.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts