четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Negotin: Nova autobuska linija Nikolić prevoza za Beč  preko Rumunije

Negotin: Nova autobuska linija Nikolić prevoza za Beč preko Rumunije

Ovih dana je na autobuskim stanicama u našoj zemlji prometno kao u „košnici“, Takva je situacija i na autobuskoj stanici Nikolić prevoza u Negotinu, zbog velikog broja putnika koji se vraćaju sa odmora, u danima kada saobraćaju međunarodne linije, umesto jednog idu po dva autobusa, kako bi se putnicima maksimalno izašlo u susret. Od skora saobraća i nova linija za Beč  preko Rumunije,  sredom i subotom iz Srbije u 17,30h, a povratak iz Beča je ponedeljkom, četvrtkom i petkom u 18h.

Udobno, i pre svega bezbedno putovanje moto je pod kojim skoro dve decenije posluje Nikolić prevoz Samarinovac. Ova firma sledeće godine proslavlja dvadeset godina rada i postojanja, za sve ove godine mogu da se pohvale velikim brojem međunarodnih linija do zemalja zapadne Evrope, inače bezbedan i zadovoljan putnik za Nikolić prevoz je prvi prioritet.

Pored dugogodišnjih linija do Austrije i Nemačke, od nedavno je u ponudi i relacija Negotin Beč preko Rumunije, pored toga putnici koji se odluče za ovu liniju mogu računati i na značajno snižene cene  karata.“ Novina u našem poslovanju je da smo otvorili novu međunarodnu liniju, Negotin Kladovo, Beč preko Rumunije, osim što je putovanje kraće za 35 – 40 minuta, putnici na ovoj relaciji mogu da iskoriste i akcijske cene karata u avgustu i septembru, 20 evra je cena karte u jednom pravcu, dok povratna karta košta 35 evra“, kaže  Predrag Dinkić iz Nikolić prevoza.

U okviru kompanije Nikolić prevoz posluje ituristička agencija, koja pruža veliki broj zanimljivih aranžmana.

Polasci na koje putnici mogu da računaju za Beč su: Kladovo – Beč i linija Negotin – Kladovo – Beč, do Astrije saobraća i linija do Bregenca. Do Nemačke saobraćaju dve linije, jedna do Ofenbaha i druga do Dizeldorfa. Inače nova linija  za Beč  preko Rumunije, saobraća sredom i subotom iz Srbije u 17,30h, a povratak iz Beča je ponedeljkom, četvrtkom i petkom u 18h.

Related posts