петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Bogosav Belić i Slađana Točaković novi su članovi opštinskog veća, odlučili su većinom glasova odbornici SO Kladovo

Bogosav Belić i Slađana Točaković novi su članovi opštinskog veća, odlučili su većinom glasova odbornici SO Kladovo

Bogosav Belić i Slađana Točaković novi su članovi opštinskog veća, odlučili su većinom glasova odbornici SO Kladovo na sednici koja je održana u četvrtak 6. jula, a koja je na dnevnom redu imala samo jednu tačku, predlog rešenja o imenovanju članova opštinskog veća opštine Kladovo.

Sednici je prisustvovalo 24 odbornika, što je dovoljno za legitiman rad Skupštine. Da potsetimo na prošloj sednici SO Kladovo odbornici nisu glasali za izbor predloženih kandidata, ovoga puta 17 odbornika vladajuće koalicije glasalo je za izbor Bogosava Belića, što mu je obezbedilo mesto u opštinskom veću, dok je Slađana Točaković izabrana većinom od 16 glasova.

Bez obzira na činjenicu da je sednica sadržala samo jednu tačku dnevnog reda, i da je prema očekivanjima ovo zasedanje trebalo kratko da traje, opozicija je izrazila svoje nezadovoljsto predloženim članovima, tako da oni za njihov izbor nisu ni glasali. Ono što se takođe moglo čuti, jeste da svi politički činioci u lokalnom parlamentu treba da ulože zajedničke napore kako bi se stvorili bolji uslovi za život građana u lokalnoj zajednici, čiji su oni predstavnici u Skupštini opštine.

M.M

Related posts