петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
BOR: Na sastanku preduzetnika i lokalne samouprave donete odluke za sledeću godinu (VIDEO)

BOR: Na sastanku preduzetnika i lokalne samouprave donete odluke za sledeću godinu (VIDEO)

Mala i srednja preduzeća na godišnjem nivou doprinose da budžet grada Bora bude bogatiji za oko 150 miliona dinara. U periodu kada se radi na projektovanju budžeta za narednu godinu lokalnu samoupravu interesovale su ideje i predlozi preduzetnika kako bi im se, u skladu sa mogućnostima, omogućilo da kvalitetnije posluju.

Prema rečima Milikića, iz budžeta grada izdvaja se oko 30 miliona dinara na zapošljavanje, samozapošljavanje i stručnu praksu, a pored toga lokalna samouprava trudiće se da poslovnu klimu učini još boljom.

Na sastanku se moglo čuti da će se više raditi na smanjenju pasa lutalica, sređivanju komunalnog otpada ali i boljoj rasveti, a to je ono što trgovinskim preduzećima, kao što je Tekijanka, veoma bitno. U Boru je u malim i srednjim preduzećima zaposleno oko 2500 ljudi.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts