четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Ministarka Slavica Đukić Dejanović u Zaječaru je prezentovala Ciljeve održivog razvoja (VIDEO)

Ministarka Slavica Đukić Dejanović u Zaječaru je prezentovala Ciljeve održivog razvoja (VIDEO)

Svet bez siromaštva i gladi, dobro zdravlje, kvalitetno obrazovanje, rodna ravnopravnost, čista voda i sanitarni uslovi, dostojanstven rad i ekonomski rast samo su neki od ciljeva održivog razvoja, rečeno je na konferenciji koja je za temu imala sprovođenje Agende 2030 održanoj u Zaječaru. Ovom prilikom ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović objasnila je prisutnima šta podrazumeva održivost.

Nemačka i švajcarska razvojna saradnja pružaju podršku Vladi Srbije u sprovođenju Agende 2030. Konferenciji su prisustvovali predstavnici opština i gradova Borskog, Zaječarskog i Braničevskog okruga.

Konferencija pod nazivom „Lokalizacija Ciljeva održivog razvoja – sprovođenje Agende 2030“ organizovao je Kabinet ministarke bez portfelja zadužene za demografiju i populacionu politiku prof. dr Slavice Đukić Dejanović u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Stalnom konferencijom gradova i opština. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts