четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
4. Dani Gamzigradske Banje u subotu 31. avgusta

4. Dani Gamzigradske Banje u subotu 31. avgusta

U subotu, 31. avgusta biće održani 4. Dani Gamzigradske Banje. Sportski deo ove manifestacije počinje od 10 sati takmičenjem u malom fudbalu i basketu. Organizovano je takmičenje u pripremanju riblje čorbe, kao i izložba jela spremljenih na tradicionalan način i ručnih radova.

U okviru  bogatog programa ove kulturno-turističke manifestacije u 17:00 sati biće otvarena  izložba slika sa prethodnih  likovnih kolonija „Gamzigrad“ , nakon čega će glumci zaječarskog teatra izvesti performans. 

Kulturno-umetnički program počeće u 17:30 nastupom Gradskog pevačkog društva „Stevan Mokranjac “, a nastaviće se igrom  Gradskog folklornog ansambla  „Zora“ i kulturno umetničkih društava „Đorđe Genčić“ iz Velikog Izvora i „Gradec“ iz Gradskova.Nastupiće i mlada, talentovana pevačica iz Zaječara Milica Ilić .

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts