среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Završena 53. Gitarijada i 23. Moto skup u Zaječaru (VIDEO)

Završena 53. Gitarijada i 23. Moto skup u Zaječaru (VIDEO)

Rokenrol i motori često idu zajedno, te su se ovogodišnja Gitarijada i 23. Moto skup u Zaječaru održavali u isto vreme. Akrobacije bajkera u samom centru grada privukle su pažnju mnogobrojnih građana, a prema rečima organizatora u defileu je učestvovalo oko 700 motora.

Pesme “Pakleni vozači”, “Treba imat dušu” i ostale začule su se sa bine na 53. Gitarijadi što je označilo koncert Atomskog skloništa. Frontmen grupe Bruno Langer ovom prilikom rekao je kako se oseća u Zaječaru.

Članovi grupe Van Gogh česti su gosti na Zaječarskoj Gitarijadi, te i ne čudi što publika odlično reaguje na njihove pesme. Pored dobro poznatih hitova mogle su se čuti i nove pesme.

Pobednik 53. Gitarijade, po oceni stručnog žirija, je Bendover iz Beograda, dok su prema mišljenju publike najbolji bili članovi grupe Sanitarium, takođe iz Beograda.

Tokom najstarije rok manifestacije na Balkanu u Zaječaru su nastupili mnogi afirmisani bendovi, ali se najveći akcenat stavlja na demo bendove koji predstavljaju budućnost rokenrola. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts