петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Posle dužeg vremena prvo stručno usavršavanje u ŠOSO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru (VIDEO)

Posle dužeg vremena prvo stručno usavršavanje u ŠOSO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru (VIDEO)

Na dvodnevnom stručnom usavršavanju nastavnika Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru mogle su se čuti osnove zdravog rasta i razvoja dece od začeća do osamnaeste godine. Učesnici seminara učili su kako da prepoznaju teškoće u učenju i ponašanju koje su posledica disharmoničnog razvoja na predškolskom i školskom uzrastu kao i da preduprede posledice koje se odražavaju na uspeh.

Organizator ovog usavršavanja je Nevladina orgranizacija Pomoć porodici iz Zemuna a predavači su defektolog Stevan Nestorov, Violeta Nestorov logoped i Ljiljana Abramović Savić, pedijatar.

Cilj programa je da učesnici nauče da razlikuju disharmonični razvoj od različitih smetnji u razvoju kod dece, da nauče da pruže podršku kroz primenu reedukacije psihomotorike u radu sa decom, da ovladaju veštinama podsticanja razvoja dece, da učesnici prepoznaju potrebe svakog deteta, da ovadaju veštinama nekonfliktnog vaspitanja i  unaprede saradnju sa roditeljima i kolegama.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts