петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječarci najbolji u futsalu

Zaječarci najbolji u futsalu

Pored jake konkurencije na okružnom takmičenju u futsalu Zaječarci su u muškoj i ženskoj kategoriji pobedili. Učenici Tehničke škole i učenice Medicinske škole pokazali su veštinu i umeće, te su se plasirali na međuokružno takmičenje, koje će se održati za dve nedelje. Organizator okružnog takmičenja je Sportski savez grada Zaječara u saradnji sa Zaječarskim savezom za školski sport.

U kategorijama učenika u učenica za plasman na međuokružno takmičenje nadmetali su se srednjoškolci iz Zaječara, Boljevca, Knjaževca i Sokobanje.

Nakon međuokružnog takmičenja pobednike očekuje državno prvenstvo. Obzirom da je Savez za školski sport Srbije ušao u kalendar futsala za svetsko prvenstvo pobednik na državnom  stiče pravo učestvovanja na svetskom takmičenju u Portorožu maja 2019. godine.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts