петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Održano je gradsko takmičenje u stonom tenisu !

Zaječar: Održano je gradsko takmičenje u stonom tenisu !

U hali sportova na Kraljevici održano je gradsko takmičenje u stonom tenisu . Organizatori takmičenja su Sportski savez grada Zaječara i Zaječarski savez za školski sport.Osnovna škola „Ljubica Radosavljević Nada“ pobednik je opštinskog takmičenja u stonom tenisu u konkurenciji učenika, dok je OŠ „Ljuba Nešić“ bila najuspešnija u ženskoj konkurenciji. Što se srednjoškolaca tiče, Medicinska škola osvojila je I mesto u obe konkurencije. Održana su i pojedinačna takmičenja.

Jovan Pavković iz OŠ „Ljuba Nešić“ bio je najbolji kod učenika, dok je Anđela Cvetanović iz iste škole bila najuspešnija u konkurenciji devojčica. Prvo mesto u konkurenciji srednjoškolaca osvojio je Ivan Todorović iz zaječarske Gimnazije, dok je Ivana Ilić iz Medicinske škole bila najbolja kod učenica srednjih škola.

„Ovo je prvo u nizu školskih takmičenja u stonom tenisu za osnovce i srednjoškolce. Učestvovale su škole sa teritorije grada zaječara. Takmičari su bili podeljeni u po pet ekipa kod dečaka i devojčica osnovnih škola i po četiri ekipe kod srednjoškolaca. Najbolje plasirani iz Zaječara stiču pravo da se takmiče na okružno takmičenje u Soko banji“, izjavio je Igor Božinović sekretar sportskog saveza Grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts