петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Komisija za podsticanje rađanja dece grada Zaječara, raspisala je Konkurs za dodelu novčanih sredstava za vantelesnu oplodnju za 2017. godinu.

Komisija za podsticanje rađanja dece grada Zaječara, raspisala je Konkurs za dodelu novčanih sredstava za vantelesnu oplodnju za 2017. godinu.

Komisija za podsticanje rađanja dece grada Zaječara, raspisala je Konkurs za dodelu novčanih sredstava za vantelesnu oplodnju za 2017. godinu. Ukupna raspoloživa sredstva za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara iznose 3.000.000,00 dinara. Opšti cilj programa je pružanje finansijske pomoći bračnim parovima u lečenju steriliteta i vantelesnoj oplodnji. Pravo učešća na konkursu za dodelu novčanih sredstava za vantelesnu oplodnju, imaju parovi sa prebivalištem na teritoriji grada Zaječara. Osnovni kriterijumi za dodelu sredstava su: Starosna granica kandidatkinja je do navršenih 45 godina; prioritet u dodeli sredstava imaju bračni parovi koji leče primarni sterilitet, prioritet u dodeli sredstava imaju kandidati koji konkurišu po prvi put; pravo da koriste sredstva Fonda, imaju samo porodice sa prebivalištem na teritoriji grada Zaječara i iznos pomoći koja se dodeljuje utvrđuje Komisija u svakom konkretnom slučaju u zavisnosti od troškova lečenja i materijalnog položaja supružnika. Zahtevi sa navedenom pratećom dokumentacijom se predaju Gradskoj upravi Zaječar, Gradskom informativno-uslužnom centru, na šalteru broj 6 ili šalju poštom na adresu: GU Zaječar, Odeljenje za lokalni ekonomski razvoj, privredu i društvene delatnosti, Rok za prijavljivanje: 31. mart 2017. godine.Neblagovremeno podneti zahtevi i nepotpuno dostavljena konkursna dokumentacija, neće biti razmatrani.

Izvor: zajecar.info

Related posts