понедељак, 1 јуна, 2020

20 godina sa vama
Zaječar: Uspešna 2017.godina za školu fudbala „OFK 019″ Zaječar

Zaječar: Uspešna 2017.godina za školu fudbala „OFK 019″ Zaječar

Škola fudbala „OFK 019″, za decu uzrasta od 6 do 12 godina, organizovala je žurku za male fudbalere gde je deda mraz deci podelio kačkete.U ovoj školi koja je sa radom počela prošle godine, najmlađi polaznici kroz druženje i igru, uče svoje prve fudbalske korake i otkrivaju tajne fudbalske veštine. Zoran Nikolić iz ovog kluba kaže da je cilj, pre svega, da deca zavole fudbal i sport uopšte i da što više nauče i da se zabave, a kada je reč o sumiranju rezultata u godini na izmaku, Nikolić kaže da je 2017.godina bila jako uspešna.

Žurka za članove kluba na kraju godine bila je prava prilika da se mali fudbaleri lepo zabave i proslave kraj uspešne godine.

U školi fudbala „OFK 019″ organizaciju nekoliko turnira u toku godine u okviru kojih deca iz Zaječara imaju priliku da igraju utakmice sa decom iz drugih klubova iz Zaječarskog regiona, ali i susednih .

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts