среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Za svoje verne potrošače Tekijanka je obezbedila besplatnu novogodišnju predstavu (VIDEO)

Za svoje verne potrošače Tekijanka je obezbedila besplatnu novogodišnju predstavu (VIDEO)

U prepunoj sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine Zoran Radmilović u Zaječaru deca su pomagala Deda Mrazu da odgonetne ko pokušava da uništi Novu godinu. Osim Deda Mraza, na sceni je njegov verni i hrabri pas Alfonso i zloća Kandžalablezi Bu Blu.

Ovaj komad je decu doveo u Deda Mrazov dom uoči podele paketića. Šašavu novogodišnju bajku, po tekstu Spasoja Ž. Milovanovića, režirala je Nataša Petrović.

Nestašluke zloće Kandžalablezi Bu Blu dočarala je Sanja Nedeljković, ulogu Deda Mraza igrao je Gabrijel Bećarević, dok je njegovog psa Alfonsa igrao je Branislav Mijatović.

Zahvaljujući porodičnoj kompaniji Tekijanka Zaječarci i Knjaževčani besplatno su gledali predstavu „Šašava novogodišnja bajka“. U periodu praznika i darivanja ova kompanija biće aktivna na humanitarnom polju, a jedna od zanimljivih akcija biće Tekijanka karavan.

Dečija predstava „Šašava novogodišnja bajka“ može se pogledati uz karte koje se dele besplatno .

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts