петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Tropiko bend za Doček Nove godine u Boru

Tropiko bend za Doček Nove godine u Boru

Doček Nove godine na gradskim trgovima izuzetno je popularan, u nekim sredinama je to tradicionalan događaj. Pored svih većih gradova u zemlji koji organizuju doček za svoje građane, i gradovi u Timočkoj krajni su izdvojili određena sredstva iz budžeta kako bi uz opšte narodno veselje ispratili staru i dočekali Novu 2020. godinu. Tako će borane u najluđoj noći zabavljati Tropiko bend, koji će održati koncert u amfiteatru kod Doma kulture.

Za organizaciju dočeka Nove godine na gradskom trgu i praznično ukrašavanje grada, grad Bor je odvojio nešto više od pet miliona dinara. Kako organizatori ističu pored tradicionalnog vatrometa, popularni Tropiko bend će na veliku radost mlađih borana, održati koncert u anfiteatru kod Doma kulture.

Jedan od organizatora dočeka na trgu je i Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ koji može da se pohvali velikim brojem organizovanih sadržaja, na osnovu kojih ova ustanova beleži jednu uspešnu godinu.

Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ i ove godine organizuje manifestaciju „ULICA DEČJEG OSMEHA“, koja će biti održana u utorak, 24. decembra 2019. godine, ispred Doma kulture.Početak programa je u 12 i trajaće do 14 sati. Ova, deveta po redu manifestacija, okuplja veliki broj dece, kako predškolskog tako i školskog uzrasta. Njihova kreativnost i maštovitost u izradi radova privlači i veliku pažnju naših sugrađana, jer su svi radovi izloženi na štandovima u glavnoj ulici u Boru i imaju prodajni karakter.Istog dana u 19 sati u Muzičkoj školi biće odigrana dečija novogodišnja muzička komedija “Miki Maus i novogodišnji haos” .

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts